Gépház blog

Üzemeltető váltás

Ezúton tájékoztatjuk felhasználóinkat, hogy az auxx.hu virtuális piacteret 2011. november 15-től a korábbi üzemeltető Auxx-Net Kft helyett a SmartBit Kft fejleszti és üzemelteti.

Rendkívüli karbantartás - 2011.01.18

Kedves Felhasználók!

Sajnos a mai napon az egyik szerverünk meghibásodása miatt egy hosszabb kiesés volt tapasztalható a szolgáltatásunkban. A hibát elhárítottuk, valamint az időközben lejáró aukciókat 24 órával meghosszabbítottuk. A kellemetlenségért elnézéseteket kérjük.

auxx.hu

 

Karbantartás

A kiszolgáló szerverek karbantartása miatt a piactér oldalai nem lesznek elérhetők 2010. október 26-án 22:00 óra és 2010. október 27-án 03:00 óra között. A karbantartás ideje alatt lejáró aukciókat meghosszabbítjuk. Megértéseteket köszönjük.

Szerver hiba

Mint azt bizonyára sokan tapasztaltátok a mai napon 10 órától a piactér nem volt elérhető. Ennek oka az egyik kiszolgáló szerver meghibásodása volt. A rendszert a hiba észlelését követően leállítottuk, és megkezdtük a költöztetést az új szerverre. Ezen időszak alatt sajnos a piactér nem volt elérhető.

Közel az egymillió

Hamarosan elérkezünk az első milliónkhoz. A piactéren ugyanis ennyi aukció indult. Persze ez csak számunkra nagy lépés, mégis szeretnénk emlékezetessé tenni annak, aki ezt az aukciót indítja. Épp ezért egy kis jutalomban részesül, méghozzá egy 4GB-os Wayteq MP4 lejátszóval.