Aukció indítás, eladás

Hogyan tudok eladni az oldalon?

Eladni, terméket feltölteni azok a felhasználóink tudnak, akik a regisztrációt követően megerősítették bankszámlaszámukat.

Az aukció indítás menete (a termék eladás) nagyon egyszerű. Az Eladás menüpontban tudod meghirdetni a termékedet. Kérjük ügyelj arra, hogy az űrlapot a lehető legkörültekintőbben töltsd ki, ezzel a termék eladási esélyeit nagyban növelheted. Összeállítottunk egy leírást, amely segítséget nyújt abban, hogy aukciózz hatékonyabban az auxx.hu virtuális piacterén. Ennek a leírásnak a főbb elemei:

  • válassz tömör, de sokat mondó címet a terméknek
  • készíts jó minőségű fotókat az aukcióhoz
  • a termék leírás szintén legyen tömör és lényegretörő, tartalmazzon minden olyan információt, amely a leendő vevőidet érdekelheti
  • válassz megfelelő kikiáltási árat az aukcióhoz, hogy felkeltsd az érdeklődést a terméked iránt

Amennyiben a fenti lépéseket betartod, nagy valószínűséggel hamar vevőket találhatsz magadnak.

Az oldal tetejére

A termék feltöltését követően módosíthatok az aukción?

Az termékek módosíthatóak bizonyos korlátok között az aukció időtartama alatt. Lehetőség van módosítani a termék megnevezését, a termékhez tartozó címkéket, a termékleírást valamint a kategóriát. Amíg nem érkezik licit az adott aukción, úgy az eladó változtathat az aukció típusán valamint a termék árát is módosíthatja. A változtatásokhoz a Profil -> Aukciók -> Eladó termékek menüpontban a megfelelő terméket kiválasztva Az aukció szerkesztése linken keresztül nyílik lehetőség.

Az oldal tetejére

Módosíthatom a feltöltött képeket?

Igen, lehetőség van az aukcióhoz tartozó képek törlésére illetve új képek feltöltésére. Erre szintén a Profil -> Aukciók -> Eladó termékek menüpontban van lehetőség a Képek szerkesztése linkre kattintva. Egy adott aukcióhoz négy kép feltöltésére van lehetőség.

Tipp:
az eladás esélyeit nagyban megnövelik a jóminőségű termék fotók.

Az oldal tetejére

Licitértesítő

Amennyiben egy termékedre új licit érkezik, a rendszer e-mail-ben értesít róla. Ezáltal gyorsabban és egyszerűbben nyomon tudod követni, hogy mely aukciódat készülnek megvásárolni az odalon. (Beállítása: Belépés után a  profil/értesítők menüpont alatt)

Az oldal tetejére

Napi összesítő kérése

A beállítás aktíválásával minden reggel a postafiókban vár majd egy összesítő, amelynek segítségével könnyen áttekintheted a futó aukcióidat. Ez az összesítő csak a licitált termékeket fogja mutatni neked. (Beállítása: Bejelentkezés után a profil/értesítők menüpont alatt)

Az oldal tetejére